dinsdag, augustus 24, 2004

Arendonk Speurtocht

De voorbije dagen ben ik druk bezig geweest om 10 mensen te ontvangen voor een gezellig weekendje ten huize Damon. Vrijdag was het dus alles proper maken zodat de mensen in een net huis konden zitten/eten/drinken/spelen/slapen. Zaterdag kwamen die mensen zitten/eten/drinken/spelen/slapen en bovendien ook mijn zelfgemaakte speurtocht doen. Een tocht door Arendonk met allerlei vragen onderweg.
Enkele vragen waren echter een beetje de mist in gegaan. 'Waar werden de skistokken van de man in de skilift gemaakt?' werd bijvoorbeeld door alle groepen beantwoord met 'aluminium'. Volgende keer eens beter lezen!
Bakker Peter had voor extra verwarring gezorgd. Er was een vraag met 'Hoeveel knopen staan er op het hemd van Bakker Peter?' Tijdens het opstellen van deze tocht was er maar één bakkertje te bespeuren, namelijk degene in het logo (waar ook de woorden 'Bakker Peter' bij stonden), maar deze dag stond er een groot beeld van een bakker buiten en die bleek twee keer zoveel knopen te hebben dan de andere.
En dan waren er ook nog mensen die uit dit logo:

NIKA haalden ipv NIKO.

Misverstanden alom dus, maar wel leuk!
Daarna volgden nog de BBQ, het horrorspel, het weinig slapen, het ontbijt, het Weekend Miljonairsspel en toen vertrok iedereen weer en kon ik het huis weer proper maken. Maar dat viel allemaal nog wel mee en de gasten hebben zich naar eigen zeggen goed vermaakt!