vrijdag, oktober 01, 2004

An O'Niem, Peter Selie, Jo de la Hity

Zo'n twee weken geleden ontving ik een smsje: 'Proficiat, je hebt de dvd friends gewonnen via OPM2.Gelieve je naam- en adresgeg. voor maandag 8u door te mailen naar [en toen volgde het mailadres ;) ]'

De goede burger (en het opgewonden inner child) in mij mailde(n) natuurlijk meteen alle gegevens door. Vorige week kreeg ik echter een nieuw sms'je. Niet alle winnaars hadden hun gegevens voor maandag 8u doorgemaild. Ze zouden hun prijs nog wel ontvangen, maar hun naam zou niet bij de VIP winnaars van OPM2 (Official Playstation Magazine 2) staan. Maar ze moesten natuurlijk wel namen hebben, omdat het niet past een lijstje van 4 namen te zetten bij de titel "10 X DVD Friends". Daar moeten namelijk 10 namen staan. Logisch. Maar OPM2 zat dus met een dik probleem omdat niet iedereen op tijd zijn naam doorgegeven had. En dus waren ze verplicht fictieve namen te printen, vertelde het smsje.

Dit zal elke maand wel gebeuren waarschijnlijk, dus probeerde ik meteen de fictieve namen in het septembernummer van OPM2 te zoeken! En kijk:
Kevin Coppenolle
Tom Tratsaert
Wesley Floréal
Lucien Oger
Stan Krauwels
Geert Bierbuyck

Dat moeten ze zijn! Zoiets kan enkel verzonnen zijn!