donderdag, augustus 26, 2004

Sorry

Ook uit die Libelle van mijn vorige post:
Een computer haalt het slechtste in je boven. Zeker als hij met één botte 'Operation Failed' het werk van uren naar de andere wereld helpt. Voor heel wat werknemers hét excuus om muis, toetsenbord of scherm een flink pak rammel te geven. Een Chinese onderzoeker heeft nu een simpele maar efficïente oplossing. Volgens hem kunnen computers op veel meer krediet rekenen, als ze af en toe 'sorry' zeggen in plaats van het frustrerende computertaaltje dat nu over je scherm flitst. Je krijgt er al je werk voor niks niet mee terug, maar wie kan kwaad blijven op zo'n vriendelijke computer?


Misschien helpt dit inderdaad wel een beetje, maar feit blijft dat je al je uren werk helemaal kwijt bent (tenzij je een slimme gebruiker bent die tussentijds geregeld zijn werk bewaart). Zelfs een sorry kan je woede dan niet meer zo heel erg temperen. En doet het dat wel, dan is dat ook maar voor even? Want na 10 keer, krijgt die 'sorry' ook een hele nare betekenis. Telkens je sorry hoort, zal je dan moeten denken aan al die frustraties en het zal niet lang meer duren of muis, toetsenbord en scherm krijgen weer een flink pak rammel.

En wat dan als een kindje zijn chocomelk morst en vervolgens sorry zegt?

6 Comments:

Blogger krediet said...

Hallo,

Heb jij mijn leningen blog gezien?

10:05 p.m.  
Blogger kredietlenenhypotheken said...

Hello Damon ,

Als je bij een bank niet slaagt voor financiering een heb je dan bij een online financieringen nog wel kans?

1:29 p.m.  
Blogger alberthaanstra said...

Hi, Als je bij de bank niet slaagt voor een krediet, heeft men bij een online krediet dan nog wel kans op succes?

Groeten Albert.

Ps, heb je al gehoord van de nieuwste ringtonen? Een ringtone met je eigen naam erin! Supercool en grappig. Luister naar je eigen naam in een ringtone op naambeltonen.info

12:24 p.m.  
Blogger cleanestenergy said...

Hi, Damon , What a great blog you have here! An example for the rest! I particulary enjoyed Sorry as we share the same interests I believe. Thanks for the good work! Keep it up.

Regards, Albert krediet

11:34 a.m.  
Blogger alberthaanstra said...

Hi Damon ,

Heb jij wel eens krediet bij Afab gehad? Ik heb namelijk gehoord dat ze de tweede in Nederland zijn op het gebied van kredieten
Dat lijkt me trouwens niet zomaar.
Ik hoop de ervaringen snel te lezen.

Groeten,

Albert Haanstra

8:18 p.m.  
Anonymous hypotheken said...

Hallo Damon ,

Wat een mooi blog heb je hier! Succes ermee!

Groetjes Albert leningen
Van Leeuwenhoek Lyceum, Hoofddorp.

11:07 p.m.  

Een reactie posten

<< Home