maandag, januari 02, 2006

Zoekertjes

Ik ben vandaag gaan werken. De eerste keer ever dat ik op 2 januari niet thuis ben.
Anyway, er was amper werk te doen en dus doorzocht ik de zoekertjes op intranet. Het leuke is dat je op intranet ook informatie over werknemers kan zoeken, inclusief foto. Bij de opvallendere zoekertjes wou ik dus wel eens een gezicht zien.

Rollen behangpapier en gordijnen
Om de zaal voor onze '70 -'80 fuif te decoreren zijn wij nog op zoek naar enkele rollen behangpapier en overgordijnen uit die tijd. Hebt u nog resten/overschotten met kleurrijke bloemmotieven, strepen, vlakken ... waar u vanaf wil?

Op haar naam vond ik een foto van een blonde jongedame met het woord 'gezelligheid' op haar gezicht geschreven. Iemand die inderdaad elke week een 70s-80s party organiseert en als eerste de Huckle Buck inzet. In compleet nuchtere toestand nog wel!

Kopie JIM TV optreden Robbie Williams Berlijn
Wie kan me helpen met een dvd of video van het recente optreden van Robbie Williams in Berlijn dat vertoond werd op JIM - tv tijdens Robbie Williams weekend ?

Ongetwijfeld een meisje rond mijn leeftijd, dacht ik. Niets was minder waar. Het betrof een kalende man in de 30. Om een of andere reden ging mijn gaydar af, maar misschien was dat enkel omwille van het feit dat deze man Robbie Williams wilde hebben.

Streepjescodes
Gezocht: de streepjescodes van Gourmet Kattenvoeding, en van Whiskas. Met deze streepjescodes kunnen we sparen om onze lieve kittens in de opvang te voorzien van mandjes, speeltjes, ea..

Deze kwam me nog het meest typische over van allen. Een ietwat oudere dame met degelijke kleding en een satijnen sjaaltje rond haar hals. Echt iemand die streepjescodes en coupons uitknipt. Die ook elk Artis Historia punt in het verleden zorgvuldig gespaard heeft en minstens één maal per maand een Tupperware en Mylène avond bezoekt.

Uiteraard is dit allemaal maar gebaseerd op een foto en zullen de mensen vast geweldig en fantastisch zijn.
Overigens heb ik dat concert van Robbie Williams wel op video, maar ik ga toch zeker niet bellen?

1 Comments:

Anonymous EL Mystica said...

Zeker dat het niet voor zijn tienerdochter was? Wie weet had ie wel één of andere aflevering van Villa Politica over haar opname gezet?

12:51 p.m.  

Een reactie posten

<< Home