dinsdag, augustus 31, 2004

Reality TV Junkie

Mijn naam is Damon en ik ben een Reality TV Junkie.

Met het nieuwe tv seizoen dat pas van start is gegaan, betrap ik mezelf erop dat ik alle programma's waar mensen slecht rijden, huizen bouwen, appartementen opknappen, verhongeren op een eiland, elkaar's meesters en dienaars spelen, nieuwe moeders krijgen,... steeds leuker ga vinden.

Om een of andere reden spreekt het me allemaal aan. Ik vind het leuk te lachen met domme blondjes die aan 130 km/h in hun wagen zitten te dansen in plaats van hun handen aan het stuur te houden; om me te ergeren aan asociale macho's die 100 km/h rijden in de bebouwde kom. Of een oudere dame die gekozen is om mee te doen, maar uiteindelijk toch weer niet mag meedoen omdat uit een medische test blijkt dat ze iets aan haar hart heeft. Niet leuk voor haar. Ik lach er dan ook niet om, maar leef mee. Ik lach eerder om een koppel dat de poten van hun 2 meter hoge bed af moet zagen, omdat het anders niet meer in het hok past waar ze de komende maanden zullen wonen.

Moeders die van gezin wisselen. Nog zoiets. Hulde aan de producers voor het uitzoeken van compleet tegengestelde gezinnen! Vrije tienerdochters versus huismus tienerdochter. Luxueus huis versus caravan. Geweldig hoe simpele regeltjes als 'Niet op je kamer roken' en 'niet langer chatten dan een uur per dag' zo'n drama en entertainment met zich meebrengen!

Of het Vitaya-programma 'Meesters en Dienaars'. Een gezin komt dienaar spelen bij een ander gezin en een week later zijn de rollen omgekeerd. Als er iets is dat 2 gezinnen tegen elkaar op kan zetten dan is het hun verschillende manieren van aanpakken in het huishouden. Mens, dat er daar zo'n gedoe en commotie van ontstaat! Hilarisch gewoon!

Zojuist nog The Block op VT4 gezien. Vier koppels moeten elk een krot van een apartement opknappen. Niet te geloven hoe amusant het is om een vrouw naar de wc zien te wandelen en vervolgens die wc vol uitwerpselen te zien zitten. Of om mee te huiveren als de kakkerlakken zien rond te schuifelen in het hok dat een keuken moet voorstellen en ze dan krakend onder de hak van een van de kandidaten te zien verdwijnen.

Volgende week nog Expeditie Robinson en ik zit weken voor die beeldbuis gekluisterd! Lang geleden dat ik nog zoveel tv gekeken heb.

Meer nog, ik overweeg het om me in te schrijven voor een nieuw programma: De Farm, waar een aantal kandidaten een primitieve boerderij in Zuid-Afrika moeten runnen ofzo. Het gaat me niet om die boerderij, maar wauw... in Zuid-Afrika! En gewoon de uitdaging en het avontuur, hoe cliché het ook mag klinken...

Dus misschien binnenkort Damon op de buis near you!

16 Comments:

Blogger Angel said...

Ik ben ook verslaafd het is gewoon ziek... Extreme House Make Over, ook leuk. :D

10:35 p.m.  
Blogger kredietlenenhypotheken said...

Hallo,

Ik vroeg mij af, als je voor een lening bij de bank niet slaagt, heb je dan nog kans op leningen bij bijvoorbeeld een online bedrijf?

Hartelijk dank.

1:21 p.m.  
Blogger kredietlenenhypotheken said...

Wow! If you have a website about this, you should consider some professional seo to get your website a better search engine ranking. So more people will hear of this.

Kindest greetings.

3:07 p.m.  
Blogger kredietlenenhypotheken said...

Hallo,

Ik vroeg mij af, als je voor een financiering bij de bank niet slaagt, heb je dan nog kans op financieringen bij bijvoorbeeld een online bedrijf?

Hartelijk dank.

3:41 p.m.  
Blogger kredietlenenhypotheken said...

Hallo Damon ,

Nu ik Reality TV Junkie zo lees, wil ik je vertellen dat ik vrijwel de best site over geldlening heb gevonden. Je vindt deze site over geldlening op www.krediethypotheeklening.info

Alle info die je nodig hebt. Vraag zelf je eigen geldlening aan.

10:58 a.m.  
Blogger kredietlenenhypotheken said...

Hallo Damon ,

Nu ik Reality TV Junkie zo lees, wil ik je vertellen dat ik vrijwel de best site over kredieten heb gevonden. Je vindt deze site over kredieten op www.krediethypotheeklening.info

Alle info die je nodig hebt. Vraag zelf je eigen kredieten aan.

11:26 a.m.  
Blogger krediet said...

hi,
have you seen my financiering blog?

1:28 p.m.  
Blogger kredietlenenhypotheken said...

Hello Damon ,

Als je bij een bank niet slaagt voor lening een heb je dan bij een online leningen nog wel kans?

1:50 p.m.  
Blogger kredietlenenhypotheken said...

Hello Damon ,

Als je bij een bank niet slaagt voor geldlening een heb je dan bij een online geldleningen nog wel kans?

2:34 p.m.  
Blogger kredietlenenhypotheken said...

Hallo Damon ,

Nu ik Reality TV Junkie zo lees, wil ik je vertellen dat ik vijwel de best site over geldlening heb gevonden. Je vindt deze site over geldlening op www.krediethypotheeklening.info

Alle info die je nodig hebt.

7:33 p.m.  
Blogger freemusicforall said...

Hallo, Damon ,

Ik vroeg mij af, als je voor krediet bij de bank niet slaagt, heb je dan nog kans op een kredieten bij bijvoorbeeld een online bedrijf?

Hartelijk dank.

9:25 p.m.  
Blogger alberthaanstra said...

Hi, Als je bij de bank niet slaagt voor een krediet, heeft men bij een online krediet dan nog wel kans op succes?

Groeten Albert.

Ps, heb je al gehoord van de nieuwste ringtonen? Een ringtone met je eigen naam erin! Supercool en grappig. Luister naar je eigen naam in een ringtone op naambeltonen.info

12:36 p.m.  
Blogger alberthaanstra said...

Hi, Als je bij de bank niet slaagt om te lenen, heeft men bij online lenen dan nog wel kans op succes?

Groeten Albert.

Ps, heb je al gehoord van de nieuwste ringtonen? Een ringtone met je eigen naam erin! Supercool en grappig. Luister naar je eigen naam in een ringtone op naambeltonen.info

12:56 p.m.  
Blogger cleanestenergy said...

Hi, Damon , What a great blog you have here! An example for the rest! I particulary enjoyed Reality TV Junkie as we share the same interests I believe. Thanks for the good work! Keep it up.

Regards, Albert lening

11:57 a.m.  
Blogger kredietlenenhypotheken said...

Hallo Damon ,

Bedankt voor je mooie blog! Als je op zoek bent naar geldleningen dan kun je volgens mij het beste geldleningen bij Afab regelen. Ze zijn de tweede grootste in Nederland op het gebied van geldleningen . En, dat is niet voor niks. Ze hielpen mij mooi meteen verder! En daar gaat het om! Schiet lekker op! Wat mij betreft komen ze op de eerste plaats!

Succes en veel plezier verder met je te gekke blog!

Groetjes,

Lisa. :-)
xx

6:20 a.m.  
Anonymous leningen said...

Hallo Damon ,

Wat een mooi blog heb je hier! Succes ermee!

Groetjes Albert lenen
Van Leeuwenhoek Lyceum, Hoofddorp.

1:02 a.m.  

Een reactie posten

<< Home