woensdag, oktober 12, 2005

Wie is de mol... bij X-Factor?

Er is een verrader bij X-Factor! Een saboteur. Een tegenwerker. Een collaborateur. Een smiecht. Een slechterik. DE MOL!

Want reeds bij de eerste live show trachtte iemand al roet in het eten te gooien. Liliane St Pierre beweerde tenminste toch dat de backing vocals bij Alexander te zacht stonden (of was het nu te hard?) en het daardoor een vertekend beeld gaf. Sabotage nummer 1 dus!

En toen kwam live aflevering 2 en drukte De Mol op een bepaald knopje zodat Paco een gesprek in zijn "oortje" kon horen en afgeleid werd! Een slinkse poging om hem te laten elimineren, maar het mocht niet baten voor De Mol.

Maar wie is het nu?! Wie probeert iedereen tegen te werken en ze één voor één te elimineren?

Is het Jean? Die Véronique, die duidelijk beter kon zingen dan Alexander, laat vertrekken?
Of is het Liliane? Die te dom is om te beseffen dat ze beter kandidaten van Jean en Kris kan saboteren?
Misschien is het Alexander zelf en probeerde hij ons allemaal af te leiden door zijn eigen eerste live show te verneuken?

Nee... volgens mij is het Koen of Kris, de presentatoren van Idool! Zij waren er ook bij toen er plots rare mysterieuze dingen plaatsvonden bij dat programma... Denken we maar aan Sarah Cain, die beweerde dat de boxen slecht ingesteld waren toen Jean haar vertelde dat ze vals zong. Of aan de eliminatie van Sandrine! Dat moet het werk van een mol geweest zijn! En last but definitely not least de top-sabotage uit die reeks! De poging om de helft van de kandidaten uit de running te brengen door een trap los te schroeven!

Dit is geen toeval meer...