zaterdag, oktober 15, 2005

Het Kassabonnetje

Mijn ouders hebben vandaag een primeur meegemaakt! Voor de eerste keer bezochten ze de Metropolis in Antwerpen, alwaar we gezamenlijk naar de super topfilm Crash keken.

Dit ter inleiding dat we dus niet thuis waren. Enkel ons aller Scotty was er... vermoedelijk te slapen.

Zojuist kwamen we weer thuis aan, maar er stak iets in het slot van de achterdeur. Een mysterieus briefje. Ik trok het er uit en las het meteen. Het bleek een kassabonnetje te zijn.


Een leuk mysterie! Wie is er aan de deur geweest? Het kassabonnetje werd vandaag om 16:01 uur geprint door kassameisje Mariella Jespers in de supermarkt Cash Fresh in Arendonk. Onze bezoeker/ster kocht er drie dressing light flessen, een fles Lenor Ultra Wasdraadfris, vleeswaren ter waarde van €18.71 en, wat nog de grootste aanwijzing zou kunnen zijn: 2 boxen Marlboro sigaretten!
Door de sigaretten vallen er al een aantal mensen af. Maar wie oh wie stond hier aan de deur? Ik hoop het binnenkort te weten en houd je op de hoogte!

5 Comments:

Blogger Angel said...

Hij of zij heeft contant betaald met 50 Euro, vrouwen pinnen meestal...

9:40 a.m.  
Anonymous sunnymoon said...

Stond er geen berichtje op de achterzijde geschreven? En de Cashfresh, is dat niet al lang failliet?! Wat de zaak er natuurlijk nog een stuk mysterieuzer op zou maken!

3:24 p.m.  
Blogger Damon said...

Hmm de Cash fresh gaat wel een Delhaize worden...

7:51 p.m.  
Anonymous Br@m said...

Die sigaretten heeft hij / zij toevallig niet achter gelaten? :(

8:33 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

goh....ik vind dit niet bepaald interessant nieuws. integendeel, dit is nog slaapverwekkender dan de komkommertijd. misschien waren het gewoon een aantal jongeren die zich verveelden en voor de lol een kassabonnetje in je deur hebben gepropt of zo. jeetje zeg, get a life.

12:13 p.m.  

Een reactie posten

<< Home